Brillen, glazen en lenzen
van topkwaliteit

TEL : 03 458 37 22

Privacy - GDPR

Privacy 

1. Algemeen

Optiek Peter Laureyssens BV, met vestiging te Hovestraat 20 2650 Edegem, draagt de bescherming van de privacy hoog in het vaandel en verwerkt de ontvangen of verzamelde persoonsgegevens heel zorgvuldig.  

De toepasselijke wetgeving ter zake is de volgende: 

  • de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (GDPR); 
  • de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens (gegevensbeschermingswet) 

 

2. Wat zijn persoonsgegevens? 

Onder “persoonsgegevens” wordt verstaan:  alle informatie waarmee een natuurlijke persoon direct of indirect kan worden geïdentificeerd, zoals een naam, adres, identificatienummer, IP-adres, mail-adres en telefoonnummer. 

3. Welke persoonsgegevens worden door ons verwerkt? 

Wij verzamelen en verwerken enkel de persoonsgegevens die ons toelaten om u te informeren en/of te antwoorden wanneer u een online formulier invult, wanneer u zich abonneert op een nieuwsbrief, wanneer u op de pagina's van onze website surft of de gegevens die we nodig hebben om uw bestellingen te verwerken. 

De volgende gegevens worden door ons verwerkt:  

  • persoonlijke identificatiegegevens (bv.: naam, voornaam, adres, telefoonnummer enz.); 
  • elektronische identificatiegegevens (bv.: IP-adres, cookies enz.); 
  • persoonlijke details (bv.: geboortedatum, geboorteplaats, nationaliteit enz.); 
  • Correctiegegevens, refractiegegevens 
  • gegevens over de interactie die u met ons heeft via onze website, toepassingen, e-mails enz. 

 

4. Wat doen we met uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen mogelijk uw contactgegevens via het contactformulier op onze website of via een fysiek bezoek in onze winkel met het oog op een aankoop of oogmeting. 

 

 5. Bewaring van uw persoonsgegevens

Optiek Peter Laureyssens BV zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan nodig is voor de doeleinden waarvoor de gegevens werden ingezameld.   

 

6. Wie heeft toegang tot de persoonsgegevens verzameld via de website?

De beheerder van de website verwerkt de persoonsgegevens die na gebruik van de website worden verzameld.  

De persoonsgegevens, dewelke wij van u ontvangen hebben, worden niet doorgegeven aan derden. 

Enkel in geval van tussenkomst via RIZIV, OCMW, mutualiteit of verzekeringsinstelling kunnen de noodzakelijke gegevens worden doorgegeven.   

7. Links naar websites van derden

Als u een link aanklikt op onze site, dan komt u terecht op een website waar wij niet verantwoordelijk zijn voor de verwerking van persoonsgegevens.   
 

8. Rechten

In het kader van de transparantieplicht kunnen wij u inzage geven over de verwerking van uw persoonsgegevens. U kan ten alle tijde vragen om onjuiste of onvolledige gegevens te actualiseren of te verbeteren.  

Op uw vraag zullen wij uw persoonsgegevens wissen. 

 

 Vragen of verzoeken hieromtrent, kan u richten aan :  

Optiek Peter Laureyssens BV 

Tav DPO (Data Protection Officer) 

Hovestraat 20 

2650 Edegem 

03/458.37.22 

peter@optiek-laureyssens.be 

Hovestraat 20
2650 Edegem
België

Tel: 03 458 37 2203 458 37 22
info@optiek-laureyssens.be
BTW BE0872809958

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken